TelefoonHamburger icon red

Spaansen biedt u comfort in de hele ruwbouwfase van uw project

Dit voordeel wordt versterkt doordat de bouw van een prefab casco minder afhankelijk is van het weer en onvoorziene omstandigheden. De integrale bouwkosten van een prefab casco zijn zodoende beter in de hand te houden en daarmee lager dan die van traditionele ruwbouw. Vanaf fundering tot aan de kap zijn wij uw partner voor het casco: alles onder één dak.

  • Ontwerpadvies, optimale afstemming van de componenten
  • Engineering, wij werken volledig in BIM
  • Productie, wanden, vloeren en kozijnmontage
  • Logistiek, het hele logistieke proces in eigen beheer
  • Montage, vakkundig door eigen montageteams

Ontwerpadvies

Onze deskundige engineers creëren samen met u en ketenpartners een optimaal afgestemd ontwerp. Wij betrekken hierin het prefab beton casco en alle overige componenten. Als u in een vroeg stadium contact met ons opneemt, kunnen wij u optimaal adviseren over de mogelijkheden van ons casco.

Engineering

BIM is volledig geïntegreerd in ons bouwproces. Wij zijn ervan overtuigd dat in een technische, afgestemde samenwerking BIM positief bijdraagt en alle ketenpartners ondersteunt.

Spaansen in aangesloten bij het BIM Loket

Productie

Een geïndustrialiseerd bedrijfsproces staat garant dat uw woningvraag optimaal kan worden ingevuld. Dit doen wij door in een professionele werkomgeving het casco te produceren. Het inbouwen van leidingwerk en aanbrengen van de benodigde kozijnen is voor ons vanzelfsprekend.

De prefab elementen worden onder gecontroleerde omstandigheden in moderne fabrieken geproduceerd. De productieomstandigheden worden voortdurend bewaakt, zodat de specificaties van het product constant kunnen blijven. Hierdoor wordt de kwaliteit van prefab casco’s en elementen gegarandeerd.

Logistiek

De gefabriceerde elementen worden door onze eigen transportafdeling naar de bouwplaats vervoerd. Het logistieke proces wordt steeds belangrijker. Just in time en ook de beperkte bereikbaarheid van (binnenstedelijke) bouwlocaties geeft ons uitdagingen. Onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van transport stellen wij graag aan u beschikbaar.

Montage door specialisten

Onze montageteams zorgen voor een vakkundige en veilige plaatsing op de bouwlocatie. Door de intensieve samenwerking tussen onze productie en montage ontstaat een optimaal resultaat.

Casco montage

Heeft u vragen?

Spaansen levert haar casco's alleen aan ontwikkelaars een aannemingsbedrijven. Voor particulieren verwijzen wij u graag door naar Livingstone.

Voor aanvullende informatie over de casco wanden van Spaansen Bouwsystemen kunt contact opnemen met onze afdeling verkoop: +31 (0) 224 541844

Of vraag een vrijblijvende offerte aan via:offerte.sbo@spaansen.nl

Of vul het formulier in:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form