TelefoonHamburger icon red

Kanaalplaatvloeren van Spaansen Bouwsystemen

De kanaalplaatvloer is een prefab voorgespannen betonvloer. De vloeren worden in de fabrieken van onze vaste ketenpartner gemaakt. Het basiselement kunt u aanvullen met opties voor isolatie, verwarmen of ventileren.

Bij ons kunt u rekenen op advisering en ondersteuning door een professioneel team.

In een vloer kunnen sleuven worden aangebracht, waarin het complete leidingwerk op de bouw gemonteerd wordt. Van riolering tot mechanische ventilatie: de sleuven worden in onderling overleg vastgesteld en aangebracht. Zo houden we in de ontwerpfase rekening met de meest voor de hand liggende opties en kan de koper uit vele varianten kiezen.

Heeft u vragen?

Voor aanvullende informatie over de casco vloeren van Spaansen Bouwsystemen kunt contact opnemen met onze afdeling verkoop: +31 (0) 224 541844

Of vraag een vrijblijvende offerte aan via:offerte.sbo@spaansen.nl

Of vul het formulier in:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Systeemvloeren

Spaansen levert complete casco's, wanden en binnenspouwbladen. De vloeren uit ons casco assortiment kunnen op de volgende wijze worden toegepast:

Ribcasettevloeren

Ribcasettevloer

De geïsoleerde ribcassettevloer wordt toegepast als begane grondvloer in zowel woning- als lichte utiliteitsbouw.

Kanaalplaatvloeren

Kanaalplaatvloer

De kanaalplaatvloer is een prefab voorgespannen betonvloer. De vloeren worden in de fabrieken van onze vaste ketenpartner gemaakt.

Kanaalplaatvloeren

Geïsoleerde kanaalplaatvloer

Een prefab voorgespannen geïsoleerde betonvloer. De vloeren worden in de fabrieken van onze vaste ketenpartner gemaakt.

Raveelijzer

Raveelijzer

Een raveelijzer zorgt voor de overgang tussen de vloerplaten en het trapgat. De metalen rand kan in de vloerplaat worden verzonken.

Stabiliteitswand

Prefab vulelement

Om de vloervelden te completeren leveren wij trapgatplaatjes waarin leidingdoorvoeren opgenomen zijn voor ventilatie, leidingwerk, e.d.