TelefoonHamburger icon red

Raveelijzer

Raveelijzers worden in de eigen fabriek gefabriceerd.

Een raveelijzer zorgt voor de overgang tussen de vloerplaten en het trapgat. De metalen rand kan in de vloerplaat worden verzonken. Zo kan het plafond rond het trapgat zonder naden worden afgewerkt. Een oplossing die gewaardeerd wordt door zowel de ontwerper, de ontwikkelaar als de bewoner van de woning.

Het plafond rond het trapgat kan geheel zonder naden worden afgewerkt.

De raveelijzers worden in onze eigen fabriek gefabriceerd passend bij de vloer die in het casco ingepast wordt. Ze zijn thermisch verzinkt en worden door ons just in time met de vloeren op de bouwplaats geleverd.

Voor aanvullende informatie over raveelijzer kunt u direct contact op met onze afdeling verkoop. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via offerte.sbo@spaansen.nl.

Heeft u vragen?

Voor aanvullende informatie over de casco vloeren van Spaansen Bouwsystemen kunt contact opnemen met onze afdeling verkoop: +31 (0) 224 541844

Of vraag een vrijblijvende offerte aan via:offerte.sbo@spaansen.nl

Of vul het formulier in:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Systeemvloeren

Spaansen levert complete casco's, wanden en binnenspouwbladen. De vloeren uit ons casco assortiment kunnen op de volgende wijze worden toegepast:

Ribcasettevloeren

Ribcasettevloer

De geïsoleerde ribcassettevloer wordt toegepast als begane grondvloer in zowel woning- als lichte utiliteitsbouw.

Kanaalplaatvloeren

Kanaalplaatvloer

De kanaalplaatvloer is een prefab voorgespannen betonvloer. De vloeren worden in de fabrieken van onze vaste ketenpartner gemaakt.

Kanaalplaatvloeren

Geïsoleerde kanaalplaatvloer

Een prefab voorgespannen geïsoleerde betonvloer. De vloeren worden in de fabrieken van onze vaste ketenpartner gemaakt.

Raveelijzer

Raveelijzer

Een raveelijzer zorgt voor de overgang tussen de vloerplaten en het trapgat. De metalen rand kan in de vloerplaat worden verzonken.

Stabiliteitswand

Prefab vulelement

Om de vloervelden te completeren leveren wij trapgatplaatjes waarin leidingdoorvoeren opgenomen zijn voor ventilatie, leidingwerk, e.d.