Cees Goesinne

Chauffeur:

Cees Goesinne

Geboren:

Debuut:

MAN Alukipper -

Merk:

Type:

TGS 29 10x4 Triple

Bouwjaar:

Kenteken:

Aantal PK:

No items found.

Back to the ‘80’s met Cees Goesinne

Na een paar jaar als springer wordt éindelijk de vraag weer voorgelegd aan chauffeur Cees Goesinne (60): welke songtekst mogen we op je grill strijken? Cees al vele jaren actief bij Spaansen Grondstoffen en Logistiek vanaf nu gekoppeld aan een vaste Spaansen-rode MAN 5-asser.

Met zijn uitgesproken muzieksmaak een vraag naar z’n hart. Cees, die in zijn vrije tijd graag achter zijn drumstel kruipt heeft een voorliefde voor de blues. Een nummer van Eric Clapton waarvan veel titels de blues vertolken lijkt daarom voor de hand te liggen, of een nummer van Jimi Hendrix om in de trant van zijn vorige eigen auto te blijven. Niets van dat, de keuze valt op Moonlight shadow van Mike Oldfield en Schotse Maggie Reily uit 1983. “Een allemachtig mooi nummer met een mysterieuze, originele titel uit een tijd waar ik waardevolle herinneringen aan heb!”

De planners zetten de MAN 5-asser met bestuurbare achteras voornamelijk in voor zand- en soms asfalttransport. Hij bevalt Cees prima. De titel blijft niet onopgemerkt. Regelmatig ontvangt hij er een compliment over!

instagram posts #Spaansen