Spaansen Icon
TelefoonHamburger icon red

De drieluik Boskalis, De Beijer en Spaansen komen samen in Dodewaard. Voor de inrichting van een nieuw bedrijfsterrein van De Beijer, verricht Spaansen Grondstoffen en Logistiek in opdracht van Boskalis het transport van warm asfalt. Boskalis, De Beijer en Spaansen zijn elkaar niet onbekend. Samen vormen zij de combinatie MSB v.o.f. Een trio die samen werkt aan de realisatie van Landschapszone Waalsprong en Zandwinplas Beuningen.

“Een nieuwe dimensie in onze samenwerking met Spaansen Grondstoffen en Logistiek

Erg bijzonder dat zij nu de werkzaamheden uitvoert op ons nieuwe terrein!” zegt Han de Beijer, directeur bij De Beijer. Einde dit jaar verhuist De Beijer van Kekerdom naar Dodewaard. Boskalis verricht de nodige werkzaamheden voor de inrichting van het terrein. Als het om het asfalttransport gaat weet Boskalis Spaansen goed te vinden. Voor de nieuwbouw van het bedrijfsterrein is Spaansen Grondstoffen en Logistiek een aantal keer per week paraat voor de transport van warm asfalt.

Asfalt Transort voor de Boskalis
Asfalt Transort voor de Boskalis

Spaansen is een bekende speler in de wereld van de kippertransport

Voor asfaltwerken worden de kiptrailers ingezet. De opbouw van de voertuigen is in eigen beheer. Deze worden voorzien van lichtgewicht aluminium kippers en hebben hierdoor een gunstig laadvermogen wat een besparing oplevert op de CO2-uitstoot en op de transportbewegingen. Daarnaast zijn de kippers geïsoleerd, wat belangrijk is bij asfalttransport. Tijdens dit project gaan dagelijks een aantal kiptrailers van Spaansen de weg op. De dronefilm van De Beijer geeft de omvang van de opdracht weer.

 

 

Reacties