TelefoonHamburger icon red
Als de eerste zonnestralen zich voorzichtig laten zien na de winter, beginnen de tuinkriebels bij menigeen te borrelen. De tuin plannen die in het najaar zijn bedacht, en misschien in de winter al zijn uitgewerkt, kunnen nu in gang gezet worden. Het nieuwe assortiment in bestrating heeft voor iedere stijl meer dan genoeg aanbod. We vertellen u graag meer over enkele van onze producten.

 

Keramiek 

Ons assortiment is dit seizoen weer flink uitgebreid. Steeds meer mensen kiezen voor onderhoudsarm keramiek. Dit jaar zijn o.a. de Cerasun- en Tré-tegels aan het assortiment toegevoegd. Cerasun heeft een keramische toplaag en een betonnen onderlaag met afstandhouders. Tré is een massief keramische tegel van 3 cm dik zonder afstandhouders. Cerasun-tegels zijn, vanwege de afstandhouders,makkelijker te verwerken en in te voegen met inveegzand. Tré-tegels vragen om een vaste voeg. Voor beide series geldt dat deze, net als betontegels, op een zandbed gelegd kunnen worden en tóch de krachtige eigenschappen van keramiek hebben. Denk aan kras- en kleurvast, zeer sterk en onderhoudsarm.

 

Keramische tegels
Keramische tegels

Betontegels

Binnen de categorie betontegels zijn er veel verschillen. Zo zijn er tegels mét of zonder deklaag. Een deklaag kan o.a. bestaan uit een coating ,een geïmpregneerde vochtafstotende deklaag of een deklaag met natuursteengranulaten. Al deze deklagen zijn ontwikkeld om het u, als consument, zo makkelijk mogelijk te maken. Elke soort deklaag vraagt zijn eigen vorm van onderhoud. Tegels zonder deklaag vragen meer onderhoud, maar hun natuurlijke uitstraling heeft zo zijn charme.

Diverse betontegelseries zijn aangevuld met tegels van 3cm dikte. Deze hebben een lager eigen gewicht, wat het leggemak ten goede komt. Maar denk ook aan nieuwe kleuren, vernieuwde toplagen en trendy afmetingen. Teveel om op te noemen. Daarom is het vernieuwde assortiment weer prachtig uitgestald op onze showterrassen.

Nieuwsgierig? U bent van harte welkom. Wij adviseren u graag en nemen u mee langs ons uitgebreide assortiment en nieuwste innovaties.

 

Betontegel met deklaar
Betontegel met deklaag

Reacties