TelefoonHamburger icon red

Door de dalende temperaturen zoeken we de warmte weer binnenshuis. Maar buiten kan het nog steeds lekker zijn. Een natuurlijk ogende tuinhaard is een ‘must have’ voor iedere buitenruimte! Bovendien geeft het doorbreken van de zichtlijn in de tuin een verruimend effect.

Decoratieve schanskorf

De schanskorf wordt gevuld met breuksteen. Het biedt verschillende mogelijkheden om een natuurlijk ogende haard te creëren die past bij úw buitenruimte. U heeft de mogelijkheid om uw tuinhaard zelf te ontwerpen. De schanskorven zijn te verkrijgen met of zonder haard, als tuinmuur, waterornament, zitbank, houtopslag en zelfs in ronde vormen. Al deze elementen zijn robuust, stevig en flexibel in toepassingen.

Schanskorf met wateruitloop

Doorkijkhaard

Optisch ruimte creëren met uw haard? Kies dan voor de doorkijkhaard. Hierbij kunt u van meerdere zijden genieten van een dansend vlammenspel. Met een windvanger is het mogelijk om een zijde af te sluiten. Door het plaatsen van een extra rooster tovert u de haard om in een barbecue. Genieten in elk seizoen!

Doorkijk buitenhaard met houtopslag

Hoekhaard

Ook voor minder grote tuinen zijn er mogelijkheden. Een hoekhaard is door zijn geringe afmeting makkelijk te plaatsen in elke tuin. Met het stookgedeelte op de hoek ervaart u warmte en sfeer vanaf elk zijaanzicht.  

Hoekhaard

Interesse in een tuinhaard of decoratieve schanskorf? We bespreken graag de mogelijkheden.

Reacties