Spaansen Icon
TelefoonHamburger icon red

Een adembenemende omgeving waar tuininspiratie en -beleving samenkomen. Een historische zichtlocatie, die verrast, vermaakt en verleidt. Spaansen Tuin en Bestrating laat van zich spreken in Zuidoostbeemster.

In en rond de derde vestiging van de toonaangevende tuinspecialist, wordt ‘Buitenbeleving op zijn best’ op unieke wijze gepresenteerd. Spectaculaire showtuinen vol weelderig groen en duurzame materialen, langs een betoverend wandelpad. Laat u inspireren door de onbegrensde mogelijkheden voor uw tuin!

Altijd een vestiging in de buurt

Spaansen Tuin en Bestrating is er voor u. De one-stop-shop op weg naar uw droomtuin, is altijd in de buurt. Ook voor professionals die op zoek zijn naar duurzame materialen, gereedschap en accessoires voor elke tuinwens. Drie vestigingen in Winkel, Uitgeest en Zuidoostbeemster, elk met eigen kwaliteiten en specifieke kenmerken.

U kunt rekenen op inspiratie, service, advies en een ruime, complete voorraad. Elke locatie beschikt over een ruime voorraad uiteenlopende tuinbenodigdheden en een onuitputtelijke bron aan tuininspiratie.

Reacties