Spaansen Icon
TelefoonHamburger icon red

Voorjaarskriebels! De bloemen laten zich voorzichtig zien en de tuindeuren gaan open. Deze voorjaarssfeer zorgt dat we graag weer in de tuin bezig willen zijn. Spaansen helpt u graag op weg met de nieuwe catalogi. Het aanbod voor nieuwe bestrating, borders, schuttingen, buitenverblijven en niet te vergeten tips voor onderhoud en afwerking, gebundeld tot een inspirerend boekwerk.

In de winter kijken we ernaar uit om te kunnen genieten van het mooie weer en we willen daar zo snel mogelijk mee beginnen. Nu de zon weer schijnt wordt opeens duidelijk dat de tuin nog niet die uitnodigende plek is waar we zo naar verlangden. Heeft het terras alleen onderhoud nodig, of heeft de bestrating zijn langste tijd gehad? En de schutting? Heeft deze de winterstormen doorstaan of zien we de buren nu iets vaker dan ons lief is? Wat uw tuinwensen ook zijn, Spaansen denkt graag met u mee.

Neem de brochure mee bij een van onze vestigingen of raadpleeg de online versie via deze link. Op naar een onbezorgde lente en zomer in uw vernieuwde tuin!

Buitenleven Inspiratie van Spaansen

Reacties