TelefoonHamburger icon red

Eigen Huis en Tuin

Eigen Huis en Tuin is hét bekendste tuinprogramma van de Nederlandse televisie. Elke zaterdag laat dit programma zien dat alle tuinen om te vormen zijn tot een prachtige en rustgevende buitenruimten. Diverse thema’s passeren de revue. Dit keer is het thema: Scandinavië.
Scandinavische tuin

Mariëtte en Erwin hebben veel in Zweden gereisd en willen graag een tuin die hen doet terugdenken aan dit mooie land. De Scandinavische leefstijl staat bekend om de eenvoud, functionaliteit en ook de rust. Zelf een Scandinavische sfeer creëren in de tuin? Kies voor natuurtinten en een aardse uitstraling.

Natuurlijk terras

Om de tuin deze uitstraling te geven is er gebruik gemaakt van een rustige keramische terrastegel. Deze GeoCeramica Montpellier Grey heeft een mooie natuurlijke grijze tint en straalt de rust en eenvoud uit die bij de Scandinavische leefstijl past. Door het toevoegen van een sterke betonnen drager geniet u van stijlvol keramiek en  profiteert u van eenvoudige en betaalbare verwerking.

Keramiek terras
Sfeervolle verlichting

In de donkere avonduren genieten van uw tuin? Met de multifunctionele mini-scopes van in-lite kunt u op bijna elke plek in de tuin sfeer toevoegen. Met een energielabel A++ leds en een zeer hoge kleurweergave ziet u in de avonduren de kleuren, contrasten en structuren in de tuin het mooist.

Mini-scope

De natuurlijkheid van de tuin is kracht bijgezet door gebruikt te maken gemaakt van schanskorven met gesteente. Wist u dat schanskorven ook gemaakt kunnen worden naar u eigen ontwerp?

Wilt u hier meer over weten of bent u geïnteresseerd in de andere materialen die u heeft gezien? We helpen u graag op weg naar een heerlijke buitenruimte!

Scandinavische tuin stijl met schanskorven

Reacties