TelefoonHamburger icon red

In de herfst als de neerslag toeneemt, is afwatering éxtra belangrijk! De Drainbase kunstgrasplaten van ECCO Products bieden een duurzame en milieuvriendelijke uitkomst.

Drainbase verlengt de levensduur van kunstgras

Voorzie uw tuin van een effectief drainagesysteem. De Drainbase kunstgrasplaten plaatst u tussen het kunstgras en de ondergrond. Drainbase vangt het doorsijpelende hemelwater op, buffert het onder de tegel en laat het vervolgens infiltreren in de grond. Uw voordeel? Het kunstgras gaat veel langer mee. Drainbase biedt een waterafvoercapaciteit van 30L. per vierkante meter. De kunstgrasplaten hebben een afmeting van 60x60x3 cm.


Drainbase kunstgrasplaat

Drainbase doppen voor een makkelijke bevestiging

Kunstgrasmatten bevestigt u eenvoudig met bijgeleverde Drainbase doppen en schroeven. Schroef het kunstgras op willekeurige plaatsen vast op de Drainbase plaat.

Bevestigingsdop voor de Drainbase kunstgrasplaat

Milieuvriendelijk Drainbase van 100% gerecycled HDPE

Drainbase is geproduceerd uit 100% gerecycled HDPE en zelf ook 100% recyclebaar. HDPE staat voor Hoge Dichtheid Polyetheen.Wellicht kent u het materiaal van de recyclebare frisdrankflessen.

Haal Drainbase direct in huis

De Drainbase kunstgrasplaten en bevestigingsdoppen zijn verkrijgbaar via de webshop en bij onze vestigingen in Noord-Holland. Ook hebben we verschillende soorten kunstgras in ons assortiment. Vraag ernaar. We helpen u graag!

Reacties