TelefoonHamburger icon red

Eindeloos ontspannen in uw woonkamer in de buitenlucht. Genieten van buiten, met alle comfort van binnen. Daar heeft Spaansen het antwoord op gevonden. De Prefab Garden Wall. De moderne tuinkamer of scheidingswand, die uw tuin tot leven brengt. De volledig duurzame tuinkameroplossing, die aansluit op de moderne wens van buiten leven en beleven.

Tover uw tuin om in de ultieme relaxplek. Het buitenverblijf waar u even helemaal tot rust komt en bijna het hele jaar door van geniet. De moderne tuinkamer of scheidingswand is op elke gewenste plek in uw tuinte realiseren. Direct ontstaat diepte en is uw tuin optisch ruimer. Met deze passende aanvulling op het uitgebreide assortiment in muur- en stapelelementen creëert u een nieuwe dimensie met stijlvol karakter.

Het buitenleven maximaal beleven

De betonnen wanden worden volledig op maat gemaakt voor uw tuin. Bij het ontwerp van de Prefab Garden Wall staan uw wensen centraal. U bepaalt hoe en waar sparingen worden aangebracht voor bijvoorbeeld verlichting. Tijdens het productieproces worden verlichtingskabels ingestort, waardoor het aansluiten van verlichting een eenvoudig proces is. Het buitenleven, maximaal beleven. De Prefab Garden Wall is te bezichtigen bij Spaansen in Zuidoostbeemster.

Reacties