TelefoonHamburger icon red
De Spaansen stand op de Bouwbeurs 2017
De Spaansen stand op de Bouwbeurs 2017
De stand van Spaansen Bouwsystemen trok veel bekijks en publiek tijdens de Bouwbeurs 2017.

De kracht van ontmoeten

De Bouwbeurs-dagen zijn bedoeld om de vakkennis te vergroten en alle noviteiten in de bouwwereld te ontdekken. Gezellig met collega’s, solo of met partner. Ook bij Spaansen Bouwsystemen zijn volop ontwikkelingen en plannen aanwezig; naast de continuïteit in optimalisering van de bestaande prefab beton wanden en het hanteren van duurzaam beton, zoeken wij naar de nieuwste prefab oplossingen en realisatie van innovatieprojecten. Interessant voor de bezoekers! Kortom, het perfecte event om buiten de werksfeer elkaar te ontmoeten.

Bouwen met relaties

Naast alle beursdrukte maakt het team tijd voor een stukje ontspanning met de bezoekers. Mede dankzij INEX standbouw leent de stand zich er optimaal voor. Een moment voor een goed kop koffie met een lekkernij of lunch wordt niet overgeslagen. Praten over elkaars kennis en kunde, innovaties en ontwikkelingen. Dit noemen wij bouwen met relaties, bedankt voor de komst!

www.spaansen.nl/bouwsystemen

www.bouwbeurs.nl

Een komische anekdote van een belevenis van een van onze medewerkers tijdens de beurs

“Op een dag kwam in de ochtend een ‘oudere’ man de stand op lopen, zo’n verzamelaar, je herkent ze wel, met emmer en gevuld met van alles waarvan thuis het meeste weer in de kliko verdwijnt! Hij kreeg volgens mij tot twee keer toe koffie van onze gastvrouw.

Deze Engelssprekende man zag ook de bigbags met bonbons staan. Na enig aarzelen wilde hij vervolgens de complete tot de rand gevulde bigbag meenemen. Ik wees hem erop dat een enkele bonbon ook goed smaakt en er ook anderen zijn die wij een plezier willen doen met een dergelijk lekkernij. Uiteindelijk verdween hij toch met de bigbag en inhoud. Je kunt tenslotte ook niet iedereen in de gaten blijven houden.

Een dag later komt onze vriendelijke buurman van de stand met ladders etc. aanlopen met de bewuste bigbag, nog steeds gevuld met de bonbons. Hij vertelde dat de ‘oude’ man, onze koffiedrinkende bonbonssparende Engelse verzamelaar te horen had gekregen, waarschijnlijk van zijn vrouw dat vertelt het verhaal niet, dat al die overheerlijke bonbons buitengewoon slecht zijn voor zijn gezondheid en derhalve geretourneerd dienden te worden. Echter niet rechtstreeks want dat zou gezichtsverlies betekenen!”

Reacties