TelefoonHamburger icon red

Tuincentrum Overvecht en Spaansen in Zuidoostbeemster verwelkomen zondag 24 maart a.s. ‘Het Tuinfeest’. Het Tuinfeest wordt georganiseerd door De GOLINTL Foundation in samenwerking met het regionale onderwijs en bedrijfsleven. Zij willen eenzame en/of aan huis gebonden ouderen graag verwennen met een leuke dag.

Feestelijke braderie

Iedereen is welkom en de eenzame en/of aan huis gebonden ouderen worden als 'special guest' in het zonnetje gezet. Zij zijn via Stichting WonenPlus persoonlijk uitgenodigd voor een gratis dag vol muziek, spel, workshops, lekker eten en leuke cadeaus. Er is een binnen- en buitenmarkt met onder andere foodtrucks, kramen met presentaties van bedrijven en heerlijke streekproducten.

Kinderfeest

Voor kinderen is ervan alles te doen. Een workshop ‘voorjaarsstukje maken’ met leerlingen van het Clusius College. Of denk aan een stormbaan,springkussen, muziek en spelletjes zoals bingo met leuke prijzen en Oud-Hollandse spellen. Op het parkeerterrein bij Spaansen is een jeu de boules baan en voetbalveldje gecreëerd en zelfs een kinderboerderij. Warm van het voetballen? Loop even binnen bij Spaansen voor een lekker glaasje limonade.

Signeersessie

Schrijfster Edith van Walsum is aanwezig en signeert haar nieuwe boek 'Onzichtbaar'. Dit boek vertelt over de vriendschap tussen een oudere journalist Hendrik en de jonge Diane. Een ontroerend verhaal over eenzaamheid, vriendschap en hoop.

Goede Doel

Bezoekers van Het Tuinfeest hebben niet alleen een gezellige dag, zij steunen ook het goede doel. Voor de uitgenodigde ouderen is deelname aan alle activiteiten gratis, andere bezoekers betalen een klein bedrag bestemd voor het goede doel. Dus… kom op zondag 24 maart tussen 10 en 16 uur lekker shoppen en genieten bij Tuincentrum Overvecht en Spaansen in de Beemster!

Meer informatie: www.tuinfeestovervecht.nl

Overvecht voor het goede doel.
Overvecht voor het goede doel.
Lees alles over tuinfeestovervecht

Reacties