TelefoonHamburger icon red

Groen gazon? Zorgvuldig onderhoud is cruciaal! Liever geen intensief onderhoud? Geen zorgen! Er is een simpele oplossing...

Kunstgras!

Zo hoeft u met deze hete dagen niet te sproeien voor een groene grasmat.

De voordelen van kunstgras

Intensief onderhoud is verleden tijd met een gazon van kunstgras. Nooit meer besproeien, grasmaaien, verticuteren of bemesten. Een onderhoudsarm gazon brengt vele voordelen met zich mee.

Kunstgras van Spaansen is buitengewoon duurzaam en milieuvriendelijk. Onze kunstgrasmatten blijven kleurvast en gaan gemiddeld 10 tot 20 jaar mee. Sproeien is niet nodig, hiermee bespaart u waterverbruik. Vanwege de lange levensduur en het beperkte onderhoud bent u op lange termijn goedkoper uit.

Te veel zon of schaduw op uw gazon? Met kunstgras niet langer een zorg. Het winterklaar maken van uw gazon behoort ook volkomen tot het verleden. De verspreiding van onkruid is nihil. Bovendien veroorzaakt het gras geen allergieën zoals hooikoorts. Voor het plaatsen van speeltoestellen dient kunstgras als een uitstekende ondergrond.

Op uw kunstgras krijgt u maar liefst 15 jaar garantie. De garantie geldt voor alle gebreken die u aan de fabricage van de grasmat kunt toewijzen.

Milieuvriendelijk kunstgras van Royal Grass®, Nederlandse makelij

De kunstgrasproducent Royal Grass® staat voor duurzaamheid. Het milieu staat centraal. Daarom doet Royal Grass® er alles aan om de toename van plasticafval te bestrijden. Bij aankoop krijgt u een terugnamegarantie. Wanneer uw kunstgras verouderd is, haalt Royal Grass® de kunstgrasmatten op om deze vervolgens te recyclen. Zo bent u verzekerd van een milieuvriendelijk en recyclebaar gazon.

Sfeerfoto-Kunstgras
U hoeft het gazon bijna niet te verzorgen. Tijd over? Nodig vrienden of familie uit voor een barbecue!

Bevrijd uzelf van onderhoud

Klinkt een onderhoudsarm gazon u als muziek in de oren? Twijfel niet langer en kom langs in een van onze showtuinen en ondervind zelf de voordelen van kunstgras.

Reacties