TelefoonHamburger icon red

Revolutionaire snelbouw

In de huidige woningbouwmarkt is snel bouwen aan orde van de dag. Spaansen Bouwsystemen denkt mee in dit nieuwe revolutionaire ruwbouwproces door het leveren van prefab betoncasco’s inclusief beglaasde kozijnen. De doorlooptijd is hiermee verkort en het ‘gesjouw’ op de bouwplaats genivelleerd. De afbouw kan eerder beginnen en de bouwpartner kan sneller opleveren. Een enorme kostenreductie; tijd is geld!

Assemblageproces

Kozijnen worden voorzien van klembeugels en vallen in een sponning in de spouwlat van het betoncasco. De onderzijde wordt voorzien van ondersteunende beugels. De spouwlat sluit hierdoor nauwkeurig aan op het binnenspouwblad en indien voorzien van luchtdicht kozijnband ontstaat een hoge luchtdichtheid. Aan de hand van de maatvaste betonsparingen vindt het positioneren van de kozijnen plaats en blijft nastellen beperkt tot een minimum.

Kozijnassemblageproductie in Harlingen

Kozijnprotocol

Kozijnproducenten leveren jaarlijks duizenden kozijnen en worden vervolgens in de productie in Harlingen in het betoncasco geassembleerd. Precisiewerk voor producent-, productie- en montagemedewerkers. Voor eenduidigheid van detaillering, aanlevering en montage is een kozijnprotocol opgesteld. Ook dit werkt in het voordeel van onze bouwpartners!

Wilt u uw ruwbouwproces optimaliseren en of heeft u vragen? Spaansen bouwt aan relaties en staat u graag van dienst. Het verkoopteam is bereikbaar via info@spaansen.nl of bel 0224-541844.

Reacties