TelefoonHamburger icon red

Spaansen Tuinklaar

Bij het betreden van een nieuwe woning is toegang vaak matig tot slecht. Een replica van je voetzool in puinstof, prut of zand op je nieuwe pas geoliede vloer daar zit niemand op te wachten. Dit is verleden tijd met Spaansen Tuinklaar! Nu wordt de tuin van een nieuwbouwwoning binnen het reguliere bouwproces uitgevoerd, waardoor kopers bij oplevering een volledig aangelegde tuin hebben. Hoe fijn zal dat zijn! Wij realiseren met veel plezier en vertrouwen dit onderdeel van de keten, dat alleen maar win-winsituaties kent. Kopers doen bij LIV een eerste indruk van Spaansen Tuinklaar op, daar wij in Nijmegen een 350 m2 grote daktuin, als showtuin hebben gerealiseerd. Ben je in de buurt? Welkom en zeker de moeite waard om een bezoek te brengen.

Matcht

Marcel Egberink, teamleider BasisWonen bij Trebbe, is blij met de overeenkomst. ‘Wij werken al jarenlang samen met Spaansen. Het is dan ook fantastisch om in LIV deze samenwerking te verbreden op basis van het wederzijdse vertrouwen. Ik reken erop dat Tuinklaar een groot succes wordt bij LIV.’

Via LIV kwam Spaansen ook met KlokGroep, eveneens familiebedrijf, in aanraking. Er was direct een klik. ‘Spaansen staat in de bouwwereld bekend als betrouwbare partner met goede ideeën’, zegt Stefan van Duijnhoven, directeur bij KlokGroep Wonen. ‘Spaansen heeft bovendien een breed assortiment en ziet de klantreis op dezelfde manier als wij dat met KlokGroep doen. Dat matcht.

Woonbelevingscentrum LIV

LIV staat voor Leven, Inspireren en Verleiden. In de LIV-formule vindt een unieke samensmelting plaats van wonen en bouwen, waarin de begeleiding van de koper van een nieuwbouwwoning én inspiratie voor binnen en buiten de toekomstige woning centraal staan. LIV heeft vier modelwoningen die op ware grootte zijn gebouwd waardoor je kan ervaren hoe je toekomstige woning er in grote lijnen uit komt te zien. Bezoekers beleven in LIV alles op het gebied van wonen: van de keuken, de tegels in de badkamer tot aan de gordijnen, woonaccessoires en buitenbeleving in de tuin. Alles voorzien van goed advies door professionele partijen. LIV is het eerste woonbelevingscentrum van Nederland.

Kopersvoordeel

De eerste kopersavonden zijn geweest. Blij en verrast keren de klanten huiswaarts. Voor de koper zijn er twee grote voordelen aan Tuinklaar. Esther van Olderen, koper in het Veenendaalse project Eiland F, vertelt: ‘Super interessant aan Tuinklaar voor ons, is dat onze tuin in de laatste fase van het bouwproces wordt aangelegd. Bij de sleuteloverdracht straks is dus niet alleen ons huis, maar ook de tuin klaar.’ Een ander aantrekkelijk voordeel ligt op financieel gebied, legt Rino Kliffen uit. ‘De tuin van een nieuwbouwwoning kan meegefinancierd worden in de hypotheek. Naast dat het financieel aantrekkelijk is, heeft de koper al vroeg een beeld van de kosten. Bovendien ziet de wijk er direct verzorgd uit en dat draagt bij aan het maatschappelijk belang.’

Reacties