TelefoonHamburger icon red

Het warme klimaat trekt door het land. Tijd om uw tuin zomers in te richten!
Wat dacht u van een robuuste tuinset van natuurlijke materialen?

Het middelpunt van gezelligheid

Meer tijd buiten doorbrengen? Een robuuste en natuurlijke tuintafel biedt de ideale uitkomst. Het maakt uw buitenverblijf een stuk aantrekkelijker. Ontvang gasten op de borrel, barbecue met vrienden of eet alle avonden buiten met het gezin.

 

De Riva Excellent tuinset

De Riva Excellent heeft een verrassend design. De tuintafel en bijbehorende banken dragen bij aan een moderne uitstraling in uw tuin. Beide zijn gefabriceerd uit Douglas hout en bevestigd met roestvrijstalen schroeven. De tafel heeft een omvang van 78x94x225 en de bankjes hebben een grootte van 45x45x200. Kijk voor meer informatie op onze webshop.

riva-excellent-tuinset-tuintafel-tuinbank
Riva Excellent tuinset

De Xavi Excellent tuinset

Deze robuuste tuintafel eist alle aandacht op. De tafel ademt puur karakter uit waarmee een authentieke sfeer in uw tuin wordt gecreëerd. Uw tuin verandert in een tweede huis. Met een afmeting van 79x95x245 biedt de Xavi tafel comfort en plaats voor het hele gezin. De bankjes hebben een afmeting van 50x38x245. Raadpleeg onze online shop voor verdere informatie.

xavi-excellent-tuinset-tuintafel-tuinbank
Xavi Excellent tuinset

Geïmpregneerd/waterafstotend

Beide tafelsets zijn geïmpregneerd. Dit betekent dat de tafels en bankjes waterafstotend zijn. Hierdoor behouden zij hun kleur langer en wordt de levensduur verlengd.

Geïnteresseerd? Kijk op onze webshop of kom op bezoek in een van onze vestigingen. De tafels en bankjes zijn ook los van elkaar te verkrijgen.

Reacties