Spaansen Icon
TelefoonHamburger icon red

Genieten van rust, ruimte en natuur? De kenmerken van de nieuwe weg N241, tussen Schagen en het Verlaat. Brede rijbanen, overzichtelijke rotondes, extra parallelwegen voor landbouw- en bestemmingsverkeer en veilige fietsgelegenheden midden in de prachtige natuur. Spaansen Grondstoffen en Logistiek verzorgt met man en macht het asfaltransport bij Zijdewind.

Maar liefst 14 wagens vandaag in actie op de N241
Spaansen-vrachtauto's paraat voor asfalttransport
Spaansen rijdt vanaf Amsterdam vers asfalt af en aan.
Spaansen-vrachtauto's rijden af en aan

Multi-inzetbaar

Spaansen is door Boskalis Nederland multi-inzetbaar ingezet. Zowel voor de levering van primair en secundair zand en hydraulisch menggranulaat, alsook voor de afvoer van (oud) freesasfalt en de aanvoer van warm (nieuw) asfalt. In de loop van 2017 verwacht Boskalis het werk tussen Schagen en het Verlaat af te ronden. Hiermee bereikt Provinciale Staten haar doel; een verkeersveilige Kop van Noord-Holland.

Voor verkeersveiligheid

Weggebruikers kunnen vanaf De Stolpen tot de Moerbeek genieten van veiligheid door ruime overzichtelijke wegen. Rotondes zorgen voor een goede doorstroming, parallelwegen worden volop gebruikt door landbouw- of bestemmingsverkeer en fietsers kunnen rustig fietsen. Uiteraard zijn ook wandelaars actief op deze, zijdelings van prachtig groen voorziene, wegen. U ook?

Reacties