TelefoonHamburger icon red

Sfeervolle buitenkamer

Een overkapping verandert het terras in een sfeervolle buitenkamer en heeft weinig onderhoud nodig. Het biedt bescherming tegen weer en wind. Gecombineerd met glazen schuifwanden is het heerlijk genieten van elk seizoen.

Vergeten verlichting

Een goed onderhouden tuin is mooi om te zien, maar tuinverlichting wordt vaak vergeten.Tuinverlichting is een manier om sfeervolle accenten aan te brengen in de tuin en schept een extra veiligheid rondom het huis. Een bijkomend voordeel: een goed verlichte tuin maakt het minder aantrekkelijk voor inbraak- of diefstalpogingen.

In-lite buitenverlichting
In-lite maakt buiten bijzonder

Het juiste lichtplan

Bij het maken van een lichtplan denkt u na over de elementen die u 
’s avonds graag zichtbaar maakt. Het is handig om bijvoorbeeld het pad naar deur of terras te verlichten. Door beplanting te verlichten creëert u mooie schaduwen op schuttingen of muren. Denk ook aan sfeervolle hoekjes of bijzondere vormen die met verlichting beter tot hun recht komen.

Plan wordt realiteit

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de realisatie van een sfeervolle buitenkamer, overkapping of wilt u graag een lichtplan maken? Het verkoopteam van Spaansen Tuin en Bestrating helpt u graag om uw buitenruimte bijzonder te maken. Onze vestigingen zijn te vinden in Winkel, Uitgeest en Zuidoostbeemster.

Klik hier voor in-lite verlichting

Reacties