TelefoonHamburger icon red

Zwaar materieel als kraanbanen en de betonverdeler hebben reeds hun plek gevonden in de enorme ruimte. Ook vier productietafels en de baan voor kavelpadplaten. Nu is het wachten op de betonkubel. Al vormt dit geen belemmering voor het storten want voorlopig wordt de kubel van de naastgelegen hal ingezet. Uit de nieuwe hal rollen straks (hoge) wanden, prefab pasplaten en de kavelpadplaten, de kozijnvoorbereidingen vinden er plaats en de Technische Dienst doet er zijn intrek. De productie van de eerste wanden en kavelpadplaten in deze situatie is reeds een feit!

Met de uitbreiding is de inrichting van de gehele fabriek inclusief kantoren en kantine, op de schop genomen. In het voorjaar wordt het buitenterrein opnieuw ingedeeld. Met de uitbreiding is ook het aantal bokken toegenomen en dat vraagt nodige logistieke herinrichting. De 1,3 ha die vorig jaar van de buren is aangekocht, blijkt geen overbodige investering. Onlangs heeft Spaansen Materieel en Techniek weer veertig bokken geproduceerd en afgeleverd. Belijningen en wegbewijzering zorgen er straks voor dat alle transportbewegingen in goede banen worden geleid.

Spaansen levert volgens afspraak!

Binnenkort levert Construx de laatste serie productietafels. Daarmee is de capaciteit op niveau en is Spaansen Bouwsystemen ontvankelijk voor nog grotere volumes en in staat haar positie als tweede leverancier van betoncasco’s in Nederland te behouden. Op leveringsbetrouwbaarheid scoorde Spaansen altijd al hoog; met de extra productiecapaciteit doet Spaansen er -zover mogelijk-  nog een schepje bovenop. Spaansen levert volgens afspraak!

Reacties