TelefoonHamburger icon red

Aan de zuidkant van Hoofddorp staat over een paar jaar de complete nieuwbouwwijk Tudorpark. Het circa 1200 woningen tellende nieuwbouwproject is de grootste uitbreiding van Hoofddorp sinds de afronding van de Floriade in de jaren ’90. Vanaf 2017 bouwt Dura Vermeer aan dit project. Voor Spaansen betekent het project productie van veel verschillende elementtypen. Een deel van de eerste bouwfase is opgeleverd en direct springen de karakteristieke appartementen, rij-, hoek, twee-onder-één-kap- en vrijstaande- woningen in het oog. Tot op heden zijn op de verschillende bouwvelden ruim 150 woningen en 50 appartementen door Spaansen neergezet.

Rijwoningen Tudorpark Hoofddorp

Shakespeare Island

Ook de tweede bouwfase krijgt vorm. Dit betreft het prachtige Shakespeare Island. Op dit eiland worden villa’s en twee-onder-een-kap- woningen gerealiseerd. Dit alles onder een opmerkelijke samenwerking; beide partijen bezitten dezelfde DNA.

Impressie Shakespeare Island Tudorpark Hoofddorp

Tudorpark bevat vanaf eind 2020 circa 400 Spaansen betoncasco’s. Meer weten over deze karakteristieke woonwijk? Dat kan via www.tudorpark.nl. Hoofddorp laat u graag kennismaken met niet alleen Tudorpark, ook de hotspots staan in de spotlights. U ziet het, Tudorpark wordt uniek!

Reacties