TelefoonHamburger icon red

Warmte geeft een ultiem ontspannen gevoel. Een koude wind of regen kan dat gevoel verstoren. Maar wind en regen zorgen ook voor groei en bloei. De tuin heeft het nodig. Maar onze tuin spullen en wijzelf zijn minder blij met deze natuur verschijnselen. Een mooi robuust tuinhuis met een veranda zorgt voor beschutte plaats in de tuin zodat u door weer en wind kan genieten.

Berging of tuinkamer

Regelmatig zien we tuinhuizen staan. Niet verrassend, gezien de vele voordelen die een tuinhuis geeft. Compacte tuinhuizen worden voornamelijk gebruikt als berging. Ze vormen een prima onderkomen voor bijvoorbeeld, fiets, grasmaaier of tuinmeubilair. Ruime tuinhuizen dienen als perfecte berging, maar zijn ook prima in te richten als gezellige tuinkamer om droog en in de luwte van je tuin te kunnen genieten. Naast alleen een tuinhuis, is het ook mogelijk om te investeren in een tuinhuis dat voorzien is van een overkapping. Deze tuinhuizen bieden je nog meer voordeel.

Topvision tuinhuis

Voorjaarsactie

Welk formaat tuin u ook heeft, Spaansen Tuin en Bestrating heeft een oplossing én een mooie voorjaarsactie. Vanaf 22 april t/m 20 mei 2019 ontvangt u 15% korting bij aankoop van een Topvision Tuinhuis. In onze Topvisionlijn komen traditie en ontwikkeling samen. De uitstraling van een modern tuinhuis in combinatie met de robuuste materialen van een blokhut. Topvision Tuinhuizen worden gemaakt van Scandinavisch vurenhout of Douglas hout.

Lekker loungen of overdekt spelen! Onder de luifel van een Topvision tuinhuis is het heerlijk genieten in uw eigen tuin.

Reacties