Spaansen Icon
TelefoonHamburger icon red

Spaansen-vlaggen wapperen! ’t Is feest. In minder dan een halfjaar tijd is de nieuwe vestiging van Spaansen Tuin en Bestrating (TBM) in Zuidoostbeemster een feit. Op deze historische plaats kunt u adembenemende showtuinen doorlopen met een scala aan producten die TBM te bieden heeft. Het is 9 december 2016 als Ada Spaansen met haar man Jan van der Wal de openingshandeling verricht. Met het doorknippen van het lint staat het team klaar om klanten gastvrij en professioneel van dienst te zijn. ’Verbinding Is Ons Succes’ kenmerkt ook de divisie van Spaansen Tuin en Bestrating bij de totstandkoming van het geheel.

De locatie is een historisch begrip in regio Zuidoostbeemster. Prachtig aangelegde tuinen bevatten maar liefst 300m¹ wandelpad langs weelderig groen. De tuinen in combinatie met het lijnenspel was reeds aangelegd door familiebedrijf Koelemeijer onder de naam ‘De Hof van Heden’. Voor TBM een unieke kans ‘Buitenbeleving op zijn best’ te presenteren. Door de aanleg van duurzame materialen en middelen op het gebied van tuin en bestrating wordt de bezoeker geïnspireerd over de vele toepassingsmogelijkheden. Met de buren, Tuincentrum Overvecht, heeft TBM goed contact. Overvecht is benaderd om de winkel van decoratie te voorzien met producten die zij verkoopt.

Vanuit een win-winsituatie zijn langdurige relaties ontstaan. Leveranciers verlenen alle medewerking door het verstrekken van extra materialen om de ontwerpen en ideeën te verwezenlijken. Acht hoveniers werken samen om de showtuinen tot in de kleinste details stijlvol op te leveren. Collega’s van de vestigingen Winkel en Uitgeest melden zich na werktijd om te helpen. Spaansen Bouwsystemen ontwerpt en schenkt speciaal unieke wanden voor tuindecoratie. Spaansen Grondstoffen en Logistiek stelt haar middelen en materialen beschikbaar. En niet te vergeten; de afdeling ICT. Die de juiste verbinding aanlegt en zorgt dat deze correct werkt. Zoals gezegd: Verbinding Is Ons Succes. 

Wilt u de foto's van de avond bekijken? Bezoek dan op Facebook onze Spaansen pagina!

Reacties