TelefoonHamburger icon red

Compact

Niet iedereen heeft de beschikking over een aanhanger of andere mogelijkheid om grondstoffen los af te halen voor de tuin of andere bestemming. De compactheid van een big bag biedt dan uitkomst. Spaansen-big bags hebben een inhoud van 0.5m³ of 1m³. De big bags worden door een Spaansen-citytrailer gebracht en kunnen tot enkele meters naast de trailer geplaatst worden. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om de big bags over de schutting in de tuin te plaatsen.

Praktisch verwerkbaar

Buiten het feit dat een big bag makkelijk leverbaar is, zorgt het ervoor dat de tuin netjes blijft. Geen hoge bergen zand of ander materiaal op onpraktische plaatsen in de tuin of erf. En….. geen stress om alles snel weg te werken, u heeft de tijd aan uzelf!

Verschillende materialen leverbaar in een big bag van Spaansen Tuin en Bestrating

Verschillende materialen leverbaar

Materialen die in een big bag geleverd worden zijn o.a.: diverse soorten zand, split, siergrind, menggranulaat, teelaarde, mijnsteen, speelzand en schelpen. Meer weten? Het verkoopteam van Spaansen Tuin en Bestrating informeert u graag. Hartelijk welkom bij een van de vestigingen in Winkel, Uitgeest of Zuidoostbeemster of bel 0224-544607. E-mailen kan ook via tuin@spaansen.nl.

Reacties