TelefoonHamburger icon red

Watermanagement in eigen tuin

Voor het afvoeren van water uit de tuin heeft Spaansen verschillende producten. Zo zijn er diverse goten en putten die makkelijk langs of in bestrating verwerkt kunnen worden. Het overtollige water wordt hierdoor snel opgenomen en afgevoerd.


Afwateringsgoot Hexaline

Infiltratie en drainage

Daarnaast is de mogelijkheid om te kiezen voor een infiltratiesysteem.Deze buffert en infiltreert het hemelwater van het dak, terras of oprit op een bijzondere wijze direct in de bodem. De ACO Infiltration Line bestaat uit duurzame units en een drainagebuis om de units aan elkaar te koppelen. Toepasbaar in border, onder het gazon, terras of oprit. Eenvoudig te installeren vanwege de compacte uitvoering.


Voorbeeld plaatsing infiltratieunits

Nieuw in ons assortiment zijn de Drainbase kunstgrasplaten. Deze worden tussen het kunstgras en de ondergrond geplaatst. Drainbase vangt het doorsijpelende hemelwater op, buffert het onder de tegel en laat het vervolgens infiltreren in de grond. Het voordeel? Kunstgras gaat langer mee! Drainbase biedt een waterafvoercapaciteit van 30 liter per vierkante meter.


Drainbase drainage ondertegel

Actie GeoCeramica

Bij besteding van € 500.- excl. btw ontvangt u van ons een gratis verpakking van Varistone PZ Easy of Bostik 1C Flex. Deze actie loopt van 12 september t/m 31 december 2019 en geldt bij elke besteding van  €500.-  excl. btw aan GeoCeramica*.

Inname Groenafval

Bij alle vestigingen van Spaansen Tuin en Bestrating kunt u nu ook groenafval inleveren. De kosten hiervan bedragen € 25.- ex. per m³. Onder groenafval verstaan wij: Takken, planten en struiken.

Grond, graszoden en boomstammen vallen hier niet onder.


Openingstijden vanaf 1 november 2019  tot en met 1 maart 2020

Ma t/m vrij: 08:00 tot 17:00 uur

Zaterdag : 08:00 tot 13:00 uur

Aangepaste openingstijden Kerstvakantie

Vanaf 23 december tot en met 1 januari zijn wij gesloten. 2 en 3 januari zijn wij geopend van 08:00 tot 15:00 uur. Vanaf zaterdag 4 januari hanteren wij weer de huidige openingstijden.


*Actievoorwaarden

Gratis Varistone PZ Easy (22,7 kg) of Bostik 1C flex (15 kg) bij een bestelling vanaf € 500,- aan GeoCeramica-stenen in één order. Dit geldt voor alle kleuren en afmetingen. Per € 500.- excl. btw ontvangt u een gratis zak Varistone PZ easy of een emmer Bostik 1C Flex.

Bij een order van € 1000.- excl. btw aan GeoCeramica in één order krijgt u dus twee gratis  verpakkingen.

Looptijd

Vanaf 12 september t/m 31 december 2019. Voor afgegeven offertes geldt: de actie is geldig t/m 2 weken na 31 december 2019.

Reacties