TelefoonHamburger icon red

Innovatief

Kunstgras is ideaal voor in de tuin, maar wat dacht je van kunstgras op balkon of terras. Het onderhoud is minimaal, het gras is kindvriendelijk en ziet er het hele jaar door prachtig uit. Bovendien is het innovatieve kunstgras van Royal Grass® door de hedendaagse technologie nauwelijks van natuurlijk gras te onderscheiden. Het is ongekend sterk en veerkrachtig. Het gazon is het hele jaar prachtig groen en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over tijdrovende klussen als het geven van water of grasmaaien.

Duurzaam, veilig en recyclebaar

Royal Grass® is sterk en gegarandeerd honderd procent veilig. Hierdoor is het een duurzame oplossing voor de tuin, balkon of het terras. Royal Grass® beschouwt het als een belangrijke maatschappelijke verantwoordelijkheid om te kunnen garanderen dat de oude grasmat niet op de alsmaar groter wordende plastic afvalberg eindigt. Daarom ontvangt je bij de aankoop van Royal Grass® kunstgras een terugname- en recyclinggarantie. Wanneer het kunstgras aan vervanging toe is, kun je gebruikmaken van de terugnamegarantie. Royal Grass® haalt dan de oude grasmat op en draagt zorg voor recycling. Zodoende weet je zeker dat het kunstgras op een milieubewuste manier wordt hergebruikt.

Kunstgras van Royal Grass®

Bekijken en ervaren

Wil je met eigen ogen aanschouwen hoe natuurgetrouw Royal Grass® kunstgras eruitziet en hoe het voelt? Kom dan eens langs in een van de showtuinen. Je kunt het gras van dichtbij bekijken, eroverheen lopen en vragen stellen aan de medewerkers.

Ga naar de webshop voor onze kunstgras collectie.

Reacties