Spaansen Icon
TelefoonHamburger icon red

Deze keer is Spaansen Bouwsystemen zowel organisator als gastheer en gebruikt hiervoor de locatie het Entrepotgebouw in de Nieuwe Willems-haven in Harlingen als ontmoetingsplaats. Een geslaagde informatieve dag!

Circa 60 genodigden nemen plaats in Entrepot, een compleet gerenoveerde douaneloods uit 1904, en worden verwelkomd met een kop koffie en gebak, verzorgt door cateraar Kok in het Huis. In de ochtend bezoekt men de productielocatie van Spaansen Bouwsystemen en na de lunch starten de workshops. Livingstone en Spaansen zijn al een aantal jaar partners van elkaar. Spaansen produceert voor de Livingstone-villa’s de prefab betonnen wanden voor een groot deel van Nederland.

De wanden voor deze villa’s zijn uniek te noemen. De ontwerpen van de architect zijn volledig toegesneden op de wensen van de opdrachtgevers. Gedurende de samenwerking zijn beide organisaties nauw betrokken om de processen op elkaar af te stemmen. Een voorbeeld is het engineerings- en BIM-proces.Met andere partners zoals constructeurs worden eveneens positieve doelen bereikt.

Kortom, de geslaagde informatieve bijeenkomst is voor herhaling vatbaar.

Reacties