TelefoonHamburger icon red
In Harderwijk is de nieuwe gezinswijk Harderwijde een feit. Een wijk vol diversiteit aan nieuwbouwwoningen met een Veluwse touch! Aan het Biezenplein is fase 4 van start gegaan. Reinbouw B.V. realiseert in opdracht van BPD Ontwikkeling B.V. Spaansen Bouwsystemen verzorgt voor elke woning het complete casco inclusief montage.
Fase 4

Fase 4 bevat 132 woningen bestaande uit 52 huurwoningen en 80 koopwoningen. Acht blokken huurwoningen zijn als eerste aan de beurt.Spaansen werkt voor Reinbouw met een vast team onderaannemers die goed op elkaar inspelen. De aannemer heeft de snelheid erin zitten zodat afbouwwerkzaamheden direct volgen. Dit is duidelijk te zien in de dronefilm; de montageploeg is bijna klaar met het laatste blok en razendsnel gevolgd door de metselaar en pannenleggers.

Prefab bouwen

Project Harderweide is een schoolvoorbeeld voor prefab bouwen. Het Veluws effect wordt duidelijk zichtbaar; er ontstaan prachtige slingerende wegen met groene wandelpaden en kleine beekjes. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Reacties