Spaansen Icon
TelefoonHamburger icon red

Het is een feit. De digitale deuren van de webshop van Spaansen Tuin en Bestrating zijn geopend. Eindelijk 24 uur per dag inspiratie opdoen voor uw tuin. Een webshop boordevol bestrating, hout en verlichting en via een paar simpele muisklikken te bestellen!

Eenvoudig shoppen

Geen tijd om naar een van onze showrooms te komen en wilt u met uw tuin aan de slag? In de webshop bestelt u eenvoudig bestrating, grondstoffen, tuinhout en verlichting. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld materialen uitzoeken en via een rekentool berekenen hoeveel u nodig heeft. De webshop is niet alleen voor particulieren bedoeld, ook de zakelijke markt is van harte welkom.

Nieuws en acties

Op de hoogte blijven van nieuwe producten, acties en inspiratie? Dit kan. Bezoek regelmatig de webshop en u blijft vanzelf op de hoogte. Onze tuinspecialist zorgt voor advies en handige tips passend bij elk seizoen. Mis het niet, het scheelt u veel onnodige tuinwerkzaamheden!

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op: https://shop.spaansen.nl/. Ziet u verbeterpunten? Meld het bij het verkoopteam via tuin@spaansen.nl of bel 0224-544607.

Reacties