Spaansen Icon
TelefoonHamburger icon red

Eind juli werd de eerste paal geslagen voor de uitbreiding van de bestaande fabriek van Spaansen Bouwsystemen in Harlingen. Nu twee maanden later staat de stalen constructie van de nieuwe fabriekshal; een overweldigend gezicht! Met deze realisatie wordt de capaciteit van de fabriek geoptimaliseerd en vergroot. Een must in de groeiende bouwsector.

Prefab woningen maakt inmiddels ca. 30% uit van de woningbouw. De bouw heeft in 2015 een topjaar bereikt en was in het afgelopen jaar de belangrijkste groeisector van de Nederlandse economie. De sterke toename in het aantal nieuwbouw woningen die in Nederland worden gebouwd zal naar verwachting nog enkele jaren aanhouden. Met de uitbreiding van de fabriek zijn wij in staat om onze positie als tweede leverancier van betoncasco’s in Nederland te handhaven.

De leveringen van onze systeemwanden lopen gewoon door!
De leveringen van onze systeemwanden lopen gewoon door!

Binnenkort start de derde fase van de bouw; de schil van het pand. Gedreven medewerkers van Dijkham Bouw doen hun uiterste best om een hoogstaand kwalitatief product te leveren. Voor hun vanzelfsprekend, voor ons een zorg minder. We houden u op de hoogte over de voortgang!

Reacties