Spaansen Icon
TelefoonHamburger icon red

Winter! De tuindeur is al een tijdje dicht en het is wachten op het voorjaar. Zodra het voorjaar aanbreekt worden de mouwen opgestroopt en gaat men aan de slag in de tuin. Waarom wachten tot die tijd? Als het niet vriest is de winter een goede periode om de tuin aan te leggen. En… start het voorjaar met genieten.

Uitstekend seizoen

Men denkt dat in de winter niet aan de tuin gewerkt kan worden. Integendeel! Als de grond niet bevroren is kan elk soort tuinwerk aangepakt worden. Het is een uitstekend seizoen om de borders in de tuin aan te planten, de schutting te plaatsen of nieuwe bestrating te (laten) leggen. Bijkomend voordeel; hoveniers hebben meer tijd om uw tuinontwerp of tuinplannen op korte termijn te realiseren.

Tuinspecialist Rob Ypma
Tuinspecialist Rob Ypma

Nauwelijks overlast

De aanleg van een tuin brengt overlast met zich mee. Denk aan het tijdelijk onbruikbare pad naar de schuur of het terras. Omdat we in de winter minder buiten zijn, is deze overlast nihil; het terras wordt niet direct gebruikt waardoor het straat- en grondwerk zorgvuldig kan worden uitgevoerd.

Genieten

De basis (het straatwerk, borders en stroomaanleg) is verricht en de inrichting kan beginnen! Beplanting, verlichting, potten met mooie winterplanten op het nieuw aangelegde terras maken de finishing touch. Is er budget over dan maakt een fijne zithoek of overkapping de tuin compleet. Het genieten kan beginnen. Op een zonnige winterdag met zijn allen rond de houtkachel en in het voorjaar heerlijk achterover leunen en bekijken hoe iedereen druk bezig is om de tuin klaar te maken...

In-Lite tuinverlichting brengt warmte in uw tuin
In-Lite tuinverlichting brengt warmte in uw tuin

Heeft u tuinplannen en wacht u liever wél tot het voorjaar? Neem alvast contact op met een hovenier. Geen idee welke hovenier bij u past? Vraag het via tuin@spaansen.nl, het verkoopteam van Tuin en Bestrating brengt u graag in contact.  

Reacties