TelefoonHamburger icon red
Geslaagd paasfeest in Uitgeest
Spaansen Uitgeest maakt van elke gelegenheid een feestje. Zo ook tweede paasdag. Een markt, springkussen, een winactie én een gratis barbecue bij een bestelling. Genoeg te zien, te doen en beleven dus in Uitgeest.
Het springkussen bij Spaansen Uitgeest is er klaar voor

Tweede paasdag was een mooie zonnige dag. Voor veel mensen reden om in actie te komen. Op het showterras in Uitgeest werd iedereen hartelijk ontvangen op de minimarkt. Hoveniers bezetten een eigen kraampje om de particulier kennis te laten maken met hun expertise of product. De kinderen werden vermaakt met een springkussen en hindernisbaan, dat gaf papa en mama de gelegenheid om zich rustig te verdiepen in het schitterend uitgestalde assortiment van Spaansen. Voor de innerlijke mens was ook gezorgd. Koffie, thee, limonade, koek, snoep, het was er allemaal.

Minimarkt voor de start van het paasfeest bij Spaansen

En dan die enorme kei! Wat weegt deze nou eigenlijk? Het was de grote vraag die de bezoekers bezighield. Nathan Lauwers zat het dichtst bij het gewicht van 1624 kg. Hij mocht daarom een Spaansen miniatuur (1:50) in ontvangst nemen. Voor deze gelegenheid werd de prijswinnaar door zijn vader gebracht met een bijzondere oldtimer. Al met al een zeer feestelijke en geslaagde tweede paasdag.

Prijswinnaar Nathan Lauwers

Reacties