TelefoonHamburger icon red

Warmte op je huid geeft een ultiem ontspannen gevoel. Wind en regen zorgen voor groei en bloei. De tuin 'leeft' op deze natuurverschijnselen. Onze tuinspullen daarentegen vinden het minder aangenaam. Een mooi robuust tuinhuis met een veranda zorgt voor een beschutte plaats in de tuin zodat u met weer en wind kan genieten en uw tuinset puntgaaf blijft.

Berging of tuinkamer

Regelmatig zien we tuinhuizen staan. Niet verrassend, gezien de vele voordelen die een tuinhuis geeft. Compacte tuinhuizen worden voornamelijk gebruikt als berging. Ze vormen een prima onderkomen voor bijvoorbeeld, fiets, grasmaaier of tuinmeubilair. Ruime tuinhuizen dienen als perfecte berging, maar zijn ook prima in te richten als gezellige tuinkamer om droog en in de luwte van de tuin te genieten. Naast alleen een tuinhuis, is het ook mogelijk om te investeren in een tuinhuis dat voorzien is van een overkapping. Deze tuinhuizen bieden nog meer voordeel.

Topvision tuinhuis

Voorjaarsactie

Welk formaat tuin u ook heeft, Spaansen Tuin en Bestrating heeft een oplossing én een mooie voorjaarsactie. Vanaf 22 april t/m 20 mei 2019 ontvangt u 15% korting bij aankoop van een Topvision Tuinhuis. In onze Topvision-lijn komen traditie en ontwikkeling samen. De uitstraling van een modern tuinhuis in combinatie met de robuuste materialen van een blokhut. Topvision Tuinhuizen worden gemaakt van Scandinavisch vurenhout of Douglas hout.

Lekker loungen of overdekt spelen! Onder de luifel van een Topvision Tuinhuis is het heerlijk genieten in uw eigen tuin.

Reacties