TelefoonHamburger icon red
Nog even en de vakantietijd breekt aan. We gaan er weer op uit naar Zuid-Frankrijk, Italië, Spanje of in eigen land om bij te komen van een jaar hard werken. Het vakantiegevoel vasthouden voor de rest van het jaar? Dat moet met de geprinte tegels in ons assortiment wel lukken.  

Een robuuste Spaanse kasteelvloer, een Toscaans terras, Turks of Belgisch hardsteen. Slechts enkele voorbeelden uit ons assortiment geprinte keramische tegels. Niet alleen prettig voor het oog, ook voor uw gemak! Ze zijn krasvast, kleurvast, oersterk en door innoverende ontwikkelingen ook nog eens makkelijk te leggen.

Geprinte tegel keramiek verweerd hout

Ook betontegels met een print zijn niet meer uit het bestratingsassortiment weg te denken. Een print die doet denken aan leisteen, of liever een tegel met kleine cementtegeltjes? Het is zelfs mogelijk om een foto te verwerken op een terrastegel.

Met ons uitgebreide assortiment terrastegels kunt u elk vakantiegevoel oproepen. We zijn enthousiast over deze ontwikkelingen en willen u graag alle mogelijkheden laten zien. We heten u van harte welkom in onze showrooms en op de showterrassen.

Reacties