TelefoonHamburger icon red

Met de Mosaic tegels van Marlux geeft u diversiteit, en de door u gewenste sfeer aan uw tuin. De Mosaic reeks bestaat uit tegels in diverse stijlen. Een klassiek karakter? Of juist een moderne stijl? De Mosaic tegel past bij ieder terras. Bovendien zijn de patroontegels uitstekend te combineren met andere gecoate tegels.

Betontegel met coating

Mosaic tegels zijn uitgerust met een beschermende coating. Een coating is een soort laklaag die waterintreding beperkt en vuilhechting minimaliseert. Hierdoor is de tegel makkelijk schoon te maken. Door de dikte van 3 centimeter verwerkt u de tegel eenvoudig.

 

Oase

De Mosaic Oase tegels zijn bedekt met prachtige kleuren die vrolijk ogen. U waant zich in mediterrane sfeer in eigen tuin! De blauwe tinten geven het terras een koel karakter terwijl de patronen een zomerse impressie achterlaten.

Mosaic Oase tegels
De verfrissende tinten van de Mosaic Oase

Arabica

De Mosaic Arabica oogt prachtig in combinatie met bijvoorbeeld de Minimal Cosy Grey tegel. Samen geven deze een warme toon aan het terras. De Midden-Oosterse patronen in uw tuin zorgen voor een levendige omgeving.

Mosaic Arabica tegels
Een impressie de Arabica tegels

Victoria

De Victoria tegels zijn typerend voor tuinen met een modern design. De strakke patronen en grijze tinten benadrukken het contrast tussen terras en gazon. Combineer de Mosaic Victoria tegels met de Minimal Concrete voor een industrieel ontwerp.

Mosaic Victoria tegels
Terras met Victoria tegels

Wilt u de tuin verfraaien met een uniek design? Overweeg dan de Mosaic tegels van Marlux als bestratingskeuze. Bekijk het complete aanbod in de webshop of kom op bezoek bij een van onze vestigingen.

Reacties