TelefoonHamburger icon red
Verlichting in de tuin wordt vaak niet op waarde geschat. Gelukkig zien steeds meer mensen de meerwaarde in van een mooi verlichte tuin. De tuin is een verlengstuk van de woning en we willen dan ook niet alleen een mooie woonkamer, maar ook een mooie buitenkamer. in-lite introduceert een nieuwe transformator die aansluit op hedendaagse wensen.
SMART HUB 150

in-lite is meer dan een buitenverlichtingsmerk. Het is een bedrijf met een missie: buiten bijzonder maken. Dit doen ze door mooie en kwalitatieve buitenverlichting te ontwikkelen en een blik op de toekomst te hebben. Daarom introduceert in-lite een slimme transformator. De SMART HUB-150 wordt aangestuurd door de in-lite-app vanaf de telefoon of tablet. Op de app kunnen verschillende verlichtingsprogramma’s worden ingesteld. En aan de transformator kunnen drie verschillende verlichtingszones worden gekoppeld. De transformator maakt een connectie met de app door middel van Bluetooth Low Energy (BLE). Een nieuwe en energiezuinige vorm van Bluetooth en veiliger dan wifi. Verlichting van de toekomst dus!

SMART-HUB-150
Experience Shop

Hoe komt verlichting er nu uit te zien als het donker is? Hoe makkelijk werkt de Smart-Hub? Dat zijn vragen waarop wij u het antwoord zelf willen laten ervaren. Daarom wordt op de vestigingen van Spaansen Tuin en Bestrating hard gewerkt aan Experience Shops. Zo kunt u de sfeer proeven van de buitenverlichting van in-lite. Vanaf 16 maart a.s. bent u van harte welkom om deze Experience Shops te bezoeken in Winkel, Uitgeest en Zuidoostbeemster.

Reacties