TelefoonHamburger icon red

Op je ligstoel, onder de zon, uitkijkend over de tuin van uw dromen. Het spreekt tot de verbeelding. Soms lijkt het een onhaalbare missie. Wij nodigen u uit. Onze vakkundige werknemers informeren u breeduit over de do’s en don’ts voor uw ideale tuin en terras.

Showtuinen halen de creatieveling in u naar boven

Gaat u voor een robuuste, strakke, klassieke of wilde tuin? Met de showtuinen op onze vestigingen wordt u overspoeld met inspiratie. Naar professioneel tuinontwerp met speelse elementen hebben hoveniers uit de regio met veel enthousiasme de mouwen opgestroopt en de tekeningen leven ingeblazen. Verrijkt met beplanting, tuindecoratie en spannende eyecatchers is het plaatje compleet en verlaat u ons terrein met een hoofd vol plannen en ideeën voor de aanpak van uw nieuwe tuin.

De nieuwe "Buitenleven Inpiratie Brochures 2017" staan boordevol tuininspiratie

Buitenleven Inspiratie Brochures van Spaansen

Met gepaste trots presenteert Spaansen Tuin en Bestrating haar nieuwe brochures 2017. Deze kersverse uitgave neemt u mee in de veelzijdigheid van de producten van Spaansen Tuin en Bestrating. De trends van 2017/2018, inspiratie, innovatieve tuinideeën en praktische informatie. Alles met aandacht en passie uitgewerkt en samengebonden tot een prikkelend geheel. De brochure is mede mogelijk gemaakt door onze trouwe leveranciers die voor 2017/2018 een fantastisch assortiment van buitenproducten voor u hebben geselecteerd. De variëteit aan bestrating maakt het niet makkelijk uw definitieve keuze te maken. Met de kieswijzer komt u stap voor stap dichter bij uw persoonlijke voorkeuren. Download de brochure via onze website of vraag de fysieke uitvoering aan bij een van onze enthousiaste verkopers via E: info@spaansen.nl of T: 0224-544607.

Spaansen Tuin en Bestrating is klaar voor seizoen 2017! Kom langs voor een vrijblijvend advies. Dé eerste stap voor de realisatie van uw nieuwe tuin! Met een vestiging in Winkel, Uitgeest en Zuidoostbeemster is er altijd een vestiging bij u in de buurt.

Bekijk alle brochures

Reacties