TelefoonHamburger icon red

“Een win-win situatie voor alle partijen”, zegt Johan Spaansen, algemeen directeur Spaansen Groep. Bestaande en nieuwe klanten kunnen vanuit meerdere locaties optimaal bediend worden. 90% van het klantenbestand van Feenstra is eveneens klant van Spaansen Industriezand en -grind in Harlingen en van Spaansen Grondstoffen en Logistiek in Winkel.

Zandhandel en Overslagbedrijf Feenstra B.V. blijft een zelfstandige entiteit onder Spaansen Groep B.V. en opereert als zodanig. Roeland Feenstra heeft zijn werkzaamheden overdragen aan Klaas Buwalda, bekend als plantmanager van Spaansen Industriezand en -grind. Op locatie en schepen zijn de voor klanten bekende werknemers op hun plaats gebleven. De rode kleur van Spaansen wordt op termijn ingevoerd.

Efficiënte bezetting door één scheepsplanning! 

Synergie is eveneens te vinden tussen de schepen van Feenstra: Robbenzand en Amalfi, en de schepen van Spaansen: Reimerswaal en Zandexpres 5. Resultaat? Efficiënte bezetting door één scheepsplanning! Snel en efficiënt laden zijn tevens voor Spaansen chauffeurs relevante begrippen. Vanuit hun visie zal in de toekomst het terrein daarop ingericht worden. 

De gewijzigde contactgegevens van Feenstra vindt u hier.

Reacties