TelefoonHamburger icon red
Bekijk onze Brochures

De mooiste buitenverblijven van Spaansen

Door speciale technieken zien deze betonproducten eruit als gebakken klinkers, kasseien, leisteen of zelfs hout en zijn ze uiterst duurzaam. Het zijn producten die weinig onderhoud vragen en er na jaren nog steeds prachtig uitzien.

Bekijk
No items found.
No items found.
Beton Specials

Beton Specials noemen we ook wel replicastenen. Door speciale technieken zien deze betonproducten eruit als gebakken klinkers, kasseien, leisteen of zelfs hout en zijn ze uiterst duurzaam. Het zijn producten die weinig onderhoud vragen en er na jaren nog steeds prachtig uitzien.

Nieuw in Beton Specials:

• Countrystone kleur Caffé , Brick en Chocolatte

• Cilo

Countrystone

Met het uiterlijk van gebakken kleiklinkers benadrukken de drie nieuwe kleuren, Caffé, Brick en Chocolatte het rustieke karakter van klei. Door de kleuren met elkaar te mengen ontstaat een extra natuurlijke uitstraling. Afmeting 20x6 cm en 5x6 cm.

Cilo

Cilo zijn klinkers van duurzaam beton die er uitzien als de basic straatsteen of betonklinker, zonder de nadelen van het vele onderhoud en verkleuring. Met deze replicastenen geef je de tuin of oprit een traditionele uitstraling. Dankzij de maatvaste voet en het smalle formaat zijn ze zeer snel te plaatsen.  Afmeting 20x10x6 cm.

Populaire producten

No items found.
No items found.

Breng een bezoek aan een van onze showtuinen!

Noord-HollandUitgeestWinkelZuidoostbeemster

Kennisbank

No items found.