TelefoonHamburger icon red
Bekijk onze Brochures

Kunstgrasmatten

Hoogwaardige buitenverblijven maken in uw achtertuin een tweede thuis. Veranda's, overkappingen en o.a. blokhutten geven u de ruimte om buiten te leven. De prachtige collectie van Spaansen is kritisch samengesteld en voldoet aan alle tuinwensen.

Bekijk
No items found.
No items found.

Op zoek naar bestrating voor uw tuin?

Spaansen helpt u graag! Ons uitgebreide assortiment bestaat uit vele soorten bestrating. Kent u alle bestratingssoorten?

Gebakken klinkers

Met gebakken klinkers of stenen kiest u altijd voor karakter. Dit kan strak en stijlvol zijn of natuurlijk en nostalgisch. De stenen worden met natuurlijke klei geproduceerd. Puur natuur en lekker duurzaam.

Keramische tegels

Keramische tegels hebben een keihard oppervlak dat zowel maat-, slijt-, als kleurvast is. Deze onderhoudsarme tegels blijven daarom ook jarenlang mooi. Keramische tegels zijn er met en zonder speciale onderlaag. Welke keuze u hierin maakt heeft ook invloed op de ondergrond. Laat u hierover goed informeren.

Beton Basic           

Beton Basic zijn tegels en klinkers gemaakt van cement, grind en zand. De betonstenen voeren water snel af en zijn bestand tegen zware belasting. Dit maakt vele betonstenen geschikt voor de oprit.

Beton Plus

Beton Plus tegels en stenen zijn van een speciale bescherming voorzien. De bescherming beperkt de vochtopname en hiermee tegelijkertijd ook de vuilopname. Hierdoor zijn de tegels makkelijk te onderhouden en blijven ze langer mooi.

Beton Specials  

Beton Specials worden ook wel replicastenen genoemd. De stenen lijken op authentieke kasseien maar hebben een zeer slijt- en kleurvaste toplaag. Dankzij het perfect afgesloten oppervlak zijn zij bestand tegen alle weersomstandigheden.

Beton Gecoat

Gecoate betontegels hebben een unieke beschermlaag. Vet en vuil hebben geen vat op de tegels. Dit maakt het onderhoud super eenvoudig. Deze beschermlaag beperkt de intreding van water en vuil. Omdat vuil nauwelijks hecht, is de steen eenvoudig schoon te maken. De steen blijft hierdoor jarenlang mooi.

Natuursteenbestrating

Bouwen met natuursteen is ecologisch nuttig. Het is de natuur die het materiaal produceert. Natuurstenen zijn een klassieke vorm van bestrating die worden geroemd om hun tijdloze karakter. Natuursteen wordt met relatief weinig energie gedolven en is bovendien 100% recyclebaar.

Populaire producten

No items found.
No items found.

Breng een bezoek aan een van onze showtuinen!

Noord-HollandUitgeestWinkelZuidoostbeemster

Kennisbank

No items found.