Bouw fabriek Spaansen ‘Gevelklaar’ gestart

Startsein

Vrijdag 24 januari 2020 geeft Ferdinand Metzlar, directeur Operations van Spaansen Bouwsystemen, het startsein voor de bouw van de nieuwe fabriekshal ten behoeve van Spaansen ‘Gevelklaar’. De hal wordt 3.200m2 groot en met daarin een carrousel en robotstraat. De installatie zal naar verwachting in september dit jaar worden afgerond.


Om ervaring op te doen met deze kant-en-klaar gevels is vorig jaar een mock-up gebouwd en zijn twee-onder-een kapwoningen gerealiseerd voor Ouwehand Bouw in Rijnsburg. Beide projecten zijn succesvol afgerond en bouwpartners zijn geïnteresseerd. Meer weten over Spaansen Gevelklaar? Bel het verkoopteam via 0224-541844 of e-mail naar offertesbo@spaansen.nl.


Bouw fabriek Spaansen ‘Gevelklaar’ gestart
Nieuws

Meer nieuws

Maxime Verhagen bezoekt robotstraat Gevelklaar

Het moet sneller, maar tegelijk schoner en beter’, zei Maxime Verhagen deze week bij een bedrijfsbezoek aan Spaansen Bouwsystemen in Harlingen.

Akkoord Spaansenterrein Harlingen

Spaansen Holding B.V. en de gemeente Harlingen hebben een schikking getroffen rondom het ‘Spaansenterrein’.

Wester Beton BV overgenomen door Spaansen

Op 30 juli 2021 heeft Spaansen Groep het bedrijf Wester Beton BV in Harlingen overgenomen. Spaansen en Wester zijn van mening een win-winsituatie gerealiseerd te hebben en zijn content met de overname.

Spaansen scoort niveau 3 op de veiligheidsladder

De auditors geven aan verrast te zijn over hoe goed de veiligheidsregels binnen de hele Spaansen Groep bekend zijn.