Ook Buitenoord Wagen(ingen) zich aan Tuinklaar

Het mag dan wel de laatste wijk van Kortenoord zijn, zeker niet de minste! Tussen natuurgebied Binnenveld en Tuinwijk in Wageningen ontwikkelt BPD de nieuwe woonwijk Buitenoord. Daar worden 430 duurzame nieuwbouw woningen door onder andere aannemersbedrijf Trebbe gebouwd. Spaansen Tuinklaar heeft van BPD de opdracht gekregen om het ‘Tuinklaar concept’ te realiseren. Hoe fantastisch is het als de tuin bij oplevering helemaal gereed is.


De wijk zal een grote diversiteit aan woningen krijgen: van eengezinswoningen tot vrijstaande villa’s.

Stuk voor stuk worden ze duurzaam gebouwd zonder gas en met een bodemwaterpomp. Spaansen Bouwsystemen en Trebbe zijn al jarenlang ketenpartners en ook Spaansen Tuinklaar draagt bij aan het bewust en toekomstbestendig wonen en leven. De tuinontwerpen zijn klimaatadaptief en daarmee beter bestand aan het veranderende klimaat.


Spaansen is blij met de opdracht van BPD, het partnership met Trebbe en de samenwerking via woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen. Het team van Spaansen Tuinklaar staat gereed om (potentiele-) kopers te informeren over de vele mogelijkheden van de tuin.

Ook Buitenoord Wagen(ingen) zich aan Tuinklaar
Nieuws

Meer nieuws

Eerste Tuinklaar LIV Wonen project een feit

Spaansen Tuinklaar is een samenwerking aangegaan met twee aannemers, Klokgroep en Trebbe. Deze twee aannemers hebben de handen ineengeslagen en hebben het LIV concept gelanceerd. Huizenkopers worden onder één dak volledig begeleid bij alle bouw en afbouw disciplines. Door de betrokken partijen in een vroeg stadium samen te brengen is efficiëntie gewaarborgd.