Over bouwsystemen

Spaansen Bouwsystemen is dé casco partner voor ontwikkelaars

Spaansen Bouwsystemen produceert, levert en monteert prefab betonelementen voor de casco woning- en lichte utiliteitsbouw.

Diensten

Bouwsystemen

ViDEO

Spaansen Bouwsystemen

Spaansen bouwystemen in actie

In beeld

Voorbeelden

Enkele voorbeelden die wij samen hebben mogen uitvoeren met onze bouwpartners.

Nieuws

Nieuws over Bouwsystemen

Ook Buitenoord Wagen(ingen) zich aan Tuinklaar

Het mag dan wel de laatste wijk van Kortenoord zijn, zeker niet de minste! Tussen natuurgebied Binnenveld en Tuinwijk in Wageningen ontwikkelt BPD de nieuwe woonwijk Buitenoord. Daar worden 430 duurzame nieuwbouw woningen door onder andere aannemersbedrijf Trebbe gebouwd. Spaansen Tuinklaar heeft van BPD de opdracht gekregen om het ‘Tuinklaar concept’ te realiseren. Hoe fantastisch is het als de tuin bij oplevering helemaal gereed is.

Lees meer

Eerste Tuinklaar LIV Wonen project een feit

Spaansen Tuinklaar is een samenwerking aangegaan met twee aannemers, Klokgroep en Trebbe. Deze twee aannemers hebben de handen ineengeslagen en hebben het LIV concept gelanceerd. Huizenkopers worden onder één dak volledig begeleid bij alle bouw en afbouw disciplines. Door de betrokken partijen in een vroeg stadium samen te brengen is efficiëntie gewaarborgd.

Lees meer

Maxime Verhagen bezoekt robotstraat Gevelklaar

Het moet sneller, maar tegelijk schoner en beter’, zei Maxime Verhagen deze week bij een bedrijfsbezoek aan Spaansen Bouwsystemen in Harlingen.

Lees meer

Akkoord Spaansenterrein Harlingen

Spaansen Holding B.V. en de gemeente Harlingen hebben een schikking getroffen rondom het ‘Spaansenterrein’.

Lees meer
Contact

Samenwerken?

Neem contact op