TelefoonHamburger icon red

Spaansen levert zand in Amsterdam

Bekijk hier alle video's

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Spaansen Groep geeft onbewust en bewust structurele invulling aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op een wijze die verder gaat dan de wet verplicht.

Hiermee biedt de onderneming ruim toegevoegde waarde voor de samenleving en voor de organisatie zelf. Zowel binnen de eigen landsgrenzen als op internationaal gebied.

Het Spaansen Museum

Ter gelegenheid van het 50-jarig bedrijfsjubileum in februari 1996 is het voormalige woonhuis van de familie Spaansen als museum ingericht. Laat u informeren en inspireren door een uitgebreide fotocollectie en talloze gebruiksvoorwerpen die het verleden, heden en toekomst van Spaansen verbinden als respectabel familiebedrijf.

Meer lezen

Certificaten en Algemene voorwaarden

Met veel toewijding zijn veiligheid, kwaliteit en milieu verweven in onze producten, diensten en processen. Wij voldoen dan ook aan diverse eisen die hierop betrekking hebben.

Bekijk alle certificaten
Algemene voorwaarden
Documenten

Historie

Het grootste familiebedrijf van de wereld draagt een prachtige historie met zich mee. Grondlegger Bertus Spaansen koopt in 1946 zijn eerste vrachtwagen en dit aantal breidt de jaren daarna op natuurlijke wijze uit door negen van de twaalf kinderen een plaats in het bedrijf te geven.