Casco Montage

CASCO montage

Prefab bouwen, is ons toe te vertrouwen!

De montage van uw betonnen prefab elementen is bij ons in vertrouwde handen. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de bouw als geen ander.

Casco Montage monteert lichtbeton en massieve wanden. Daarnaast zijn wij specialist in het aanbrengen en monteren van ribcassettevloeren, breedplaatvloeren en kanaalplaatvloeren.

Spaansen casco proces

Prefab Casco’s

Casco Montage kunt u ook inzetten voor de montage van complete prefab casco’s zowel in licht- als in massief beton.

Pilots / innovaties

Casco Montage is continu bezig om het bouwproces te verbeteren. Wat kunnen we in de voorbereiding anders doen zodat de uitvoering van een project sneller gaat? Of niet sneller, maar goedkope? Het gaat om efficiëntie!

Casco

Over Casco Montage

De montage van uw betonnen prefab elementen is bij ons in vertrouwde handen. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de bouw als geen ander.

Veiligheid

Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel! Casco Montage is VCA gecertificeerd en beschikt over vaklui en hoogwaardige machines.

Vaklui die verstand hebben van zaken, optimaal presteren en rekening houden met de veiligheid en het milieu. Al onze monteurs zijn goed uitgerust en hebben allemaal het VCA Veiligheidscertificaat. Onze gereedschappen en machines voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Kwaliteit

Kwaliteitsmanagement en kwaliteitsmeting heeft bij Casco Montage de allerhoogste prioriteit.

Kwaliteitsmanagement vloeit voort uit de overtuiging dat de kwaliteit van onze dienstverlening, producten en processen vrijwel altijd het gevolg is van zorgvuldige en nauwkeurige analyse en vervolgens daarop gebaseerde planning.

Snelheid

Snelheid in de bouw, daar gaat het om in deze tijd. Maar aspecten als veiligheid en kwaliteit blijven daarin een belangrijke rol spelen. Casco Montage is in staat om vanwege de korte lijnen een hoge snelheid in de montage van uw bouwproject te leveren.


‘Just in time’ dankzij Casco Montage. En wij leveren niet alleen snel maar houden ook rekening met uw bouwbegroting, bestek en natuurlijk uw portemonnee.

Diensten

Bouwsystemen