TelefoonHamburger icon red

Locatie

Kwinsheul

Aantal woningen

41

Type

Eengezins

Bouwjaar

2017

Aannemingsbedrijf

Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling

De Ranken is het eerste woonbuurtje van Park Sonnehoeck.

Hier verrijzen straks prachtige Hollandse huizen die aansluiten bij het kleinschalige en groene karakter van de buurt. Woningen met een frisse uitstraling en een knipoog naar de oud-Hollandse architectuur. Hier woon je in een duurzaam nieuwbouwhuis middenin een mooi en gevarieerd groengebied. Zonder in te leveren op de architectuur.

 

De Ranken is straks rijk aan diversiteit: geen woning wordt hetzelfde. Keimwerk, donkere baksteen, of juist een lichte tint, met of zonder tuitgevel, voor een groot gezin of juist de starter of senior, voor iedereen is het rijk wonen. Een ontspannen plek om thuis te komen.

Aannemingsbedrijf

Van Mierlo Bouw & OntwikkelingVan Mierlo Bouw & Ontwikkeling

Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling

Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling werkt vanaf het eerste stadium samen met co-makers en luistert naar de klanten om het beste resultaat te behalen. Dit in combinatie met vakmanschap zorgt ervoor dat de wensen van de klant optimaal kunnen vormgeven.

Op het terrein van het proces opteert zij nadrukkelijk voor Lean bouwen, BIM & Revit. Hierbij zetten Van Mierlo op een professionele en resultaatgerichte manier hun middelen en kennis in. Dat alles met als doel toekomstbestendige gebouwen te leveren van de hoogst haalbare kwaliteit.

Bezoek de website