TelefoonHamburger icon red

Bekijk het grootste assortiment bestrating van Noord-Holland bij Spaansen

Op zoek naar bestratingsmaterialen voor tuin, terras of oprit? Spaansen heeft de grootste collectie sierbestrating van Noord-Holland. Betontegels, natuursteen of keramiek. Voor iedere stijl en wens hebben wij een passende tegel of klinker.

Op zoek naar bestrating voor uw tuin?

Gebakken klinkers

Met gebakken klinkers of stenen kiest u altijd voor karakter. Dit kan strak en stijlvol zijn of natuurlijk en nostalgisch. De stenen worden met natuurlijke klei geproduceerd. Puur natuur en lekker duurzaam.

Keramische tegels

Keramische tegels klei hebben een keihard oppervlak dat zowel maat-, slijt-, als kleurvast is. Deze onderhoudsarme tegels blijven daarom ook jarenlang mooi. Keramische tegels zijn er met en zonder speciale onderlaag. Welke keuze u hierin maakt heeft ook invloed op de ondergrond. Laat u hierover goed informeren.

Beton Basic           

Beton Basic zijn tegels en klinkers gemaakt van cement, grind en zand. De betonstenen voeren water snel af en zijn bestand tegen zware belasting. Dit maakt de betonsteen geschikt voor de oprit.

Beton Plus

Beton Plus tegels en stenen zijn van een speciale bescherming voorzien. De bescherming beperkt de vochtopname en hiermee gelijk ook de vuilopname.Hierdoor zijn de tegels zijn makkelijk te onderhouden.

Beton Specials  

Beton Specials worden ook wel replicastenen genoemd. De stenen lijken op authentieke kasseien op maar hebben een zeer slijt- en kleurvaste toplaag. Dank zij het perfect afgesloten oppervlak zijn ze bestand tegen allen weersomstandigheden.

Beton Gecoat

Gecoate betontegels hebben een unieke beschermlaag. Vet en vuil hebben geen vat op de tegels wat het onderhoud super eenvoudig maakt. Deze beschermlaag beperkt de intreding van water en vuil. Omdat vuil niet kan hechten is de steen eenvoudig schoon te maken.

Natuursteenbestrating

Bouwen met natuursteen is ecologisch nuttig. Het is de natuur die het materiaal produceert. Natuurstenen zijn een klassieke vorm van bestrating die worden geroemd om hun tijdloze karakter. Natuursteen wordt met relatief weinig energie gedolven en is bovendien 100% recyclebaar.

Populaire producten

Breng een bezoek aan een van onze showtuinen!

Noord-HollandUitgeestWinkelZuidoostbeemster