TelefoonHamburger icon red

Toonaangevende specialist

Spaansen Tuin en Bestrating is een toonaangevend specialist op alles wat met tuin- en terrasverharding te maken heeft. Naast beton, keramiek en andere gerelateerde tuinproducten kunt u ook bij ons terecht voor een groot assortiment houtproducten zoals tuinhuizen, overkappingen, en vele soorten losse producten als Douglas, hardhout, en gewolmaniseerd vurenhout. 

Drie vestigingen in Noord-Holland

Met drie vestigingen in Noord-Holland is Spaansen veelal in een straal van dertig kilometer bereikbaar. 

Speciaal voor hoveniers en tuinprofessionals

De hovenier of professional maakt gebruik van uitgebreide voorraad en bezoekt dagelijks onze magazijnen. Wanneer u de werkzaamheden door een professional laat uitvoeren, adviseren wij alle materialen via hem te bestellen. Onze inspiratiecatalogus geeft u een volledig beeld van ons assortiment en onze vakbekwame medewerkers adviseren u graag persoonlijk of telefonisch.

Tuininspiratie

Voor een optimale tuininspiratie bezoeken velen van u onze showtuinen om zich te laten inspireren met tuinideeën en talloze toepassingsmogelijkheden. Zowel overdekt als buiten treft u een breed scala aan materialen en onder het genot van een kop koffie of thee kunt u op uw gemak onze inspiratiecatalogus doorkijken.

Toonaangevend in bestrating

Spaansen is toonaangevend op het gebied van diverse toepassingen voor uw tuin. Bij ons vindt u betonsteen, natuursteen, keramische tegels en grind etc. In veel soorten en kwaliteiten; van ultramodern tot weelderig barok en altijd de nieuwste trends.

Aandacht voor duurzaamheid

Zoals past bij tuinliefhebbers, gebruiken en leveren wij uitsluitend A-merken met oog voor duurzaamheid.

Afhaalmogelijkheden en bezorgservice

Dankzij onze opslagplaatsen in Uitgeest, Winkel en Zuidoostbeemster kunnen wij u optimaal uit voorraad bedienen. U kunt uw materialen ook laten bezorgen doordat wij over een eigen wagenpark beschikken. Snelle levering is hoe dan ook gegarandeerd.