TelefoonHamburger icon red
Bekijk onze Brochures

De mooiste buitenverblijven van Spaansen

Hoogwaardige buitenverblijven maken in uw achtertuin een tweede thuis. Veranda's, overkappingen en o.a. blokhutten geven u de ruimte om buiten te leven. De prachtige collectie van Spaansen is kritisch samengesteld en voldoet aan alle tuinwensen.

Buitenverblijven van Spaansen in Noord-Holland

Spaansen biedt een ruim assortiment aan buitenverblijven. Kom langs bij een van onze showterrasen in Noord-Holland.

Overkapping aan huis of met schuur

Onder overkappingen verstaan we diverse typen buitenverblijven zoals carports, kapschuren en zadeldaken. Uit te breiden met wanden, glazen schuifwanden, ramen en/of deuren. Creëer een kamer of werkplaats waar ideeën tot leven komen.

Tuinhuizen met veranda

Heeft u meer bergruimte nodig? Met een tuinhuis creëert u deze ruimte op een zelf gekozen plaats in de tuin. De deuropeningen zijn zo gemaakt dat u makkelijk met fiets of kruiwagen in en uit kan rijden. Tuinhuizen zijn doorgaans uit te breiden met een veranda.

Blokhutten met overkapping      

Een blokhut is nagenoeg gelijk aan een tuinhuis, alleen bestaat de blokhut uit stapelbare planken waardoor deze makkelijk te plaatsen of te verplaatsen is. Een blokhut valt in te richten als tuinhuis, hobbyruimte of opbergplaats.

Veranda bouwen aan huis of tuinhuis

Een veranda verandert een terras in een tuinkamer. Het geeft sfeer en zorgt ervoor dat u langer van het buitenleven kunt genieten. Met een dak van meerwandig polycarbonaatplaten zit u gegarandeerd droog met voldoende daglicht.

Buitenverblijf op maat  

Heeft u zelf een mooi buitenverblijf in gedachte, maar vind u deze niet als standaard model, kies dan voor maatwerk. Maak een schets van uw idee en vraag bij ons een offerte aan.

Speeltoestellen tuin met glijbaan

Speeltoestellen zijn speelhuisjes die zijn uit te breiden met schommels, glijbaan, klimwanden en nog veel meer. Veilig om te spelen in eigen tuin.

Accessoires voor uw buitenverblijf, blokhut of speeltoestel

Maak elk buitenverblijf met een diversiteit aan accessoires. Ramen, deuren, hemelwaterafvoer, dakpanplaten enz. Hiermee krijgt elk buitenverblijf zijn eigen identiteit.

Breng een bezoek aan een van onze showtuinen!

Noord-HollandUitgeestWinkelZuidoostbeemster

Kennisbank

Voordat u snel en eenvoudig uw blokhut plaatst...

Een blokhut kunt u snel en eenvoudig plaatsen. Maar daar gaan ook veel mensen de fout in! Het is belangrijk een aantal zaken niet over het hoofd te zien. Zo is het van belang dat u de plek waar de hut te staan komt, zorgvuldig uitmeet. Daarnaast zijn funderingsbalken onmisbaar. Hiermee voorkomt u houtrot. Tot slot is een dakgoot vaak vereist. Echter vergeet men dit weleens.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met ons personeel of kom op visite in een van onze vestigingen!

Optimale veiligheid rond uw speeltoestel

Wilt u een veilige speelruimte creëren voor uw kinderen? Overweeg dan rubbertegels rond het speeltoestel te plaatsen.

Het buitenverblijf in de winter

Bent u van plant bent om in de winter tijd door te brengen in het buitenverblijf, dan is het belangrijk dat er een warmtetoevoer is. Een kachel of openhaard is een optie. Waarschijnlijk heeft u elektriciteit nodig. Bovendien is een isolatie geen overbodige optie. Laat u verder inspireren door ons personeel!